Verhuisbus huren in Breda? 

Als u goedkoop een verhuisbus wilt huren, dan doet u dat bij Bo-rent in Breda. Via het online formulier kunt u direct aangeven voor welke periode u vervoer wilt huren. Reserveren kan ook eenvoudig via onze smartphone app op uw mobiel of telefonisch met een medewerker van onze vestiging. Reserveer vandaag nog uw geschikte verhuiswagen bij Bo-rent en ga een zorgeloze verhuizing tegemoet!

Kies voor de laagste prijs en 35 jaar ervaring

Al onze auto’s hebben een eersteklas uitstraling en bijzonder scherpe prijsstelling. Wij hebben 35 jaar ervaring met de verhuur van uiteenlopende personenauto’s, transportwagens en aanhangers, dat merkt u als klant aan het goede advies, de snelle service en onze optimale dienstverlening. De professionaliteit van Bo-Rent heeft ertoe geleid dat wij met 67 filialen door héél het land gevestigd zijn. Met onze vlotte service en transparante voorwaarden wordt een verhuisbus huren in Breda de beste keus!

Vanuit Breda en omgeving snel een verhuisbus huren.

Bij Bo-rent in Breda kunt u eenvoudig en snel een verhuisbus huren. U vindt ons op bedrijventerrein De Krogten. Dit grootschalige bedrijventerrein ligt aan de noordzijde van Breda en is de afgelopen jaren volledig gerevitaliseerd. Het terrein kenmerkt zich door een brede diversiteit aan bedrijven. Vanuit de omgeving Bavel, Effen, Prinsenbeek, en Teteringen komt u eenvoudig naar Bo-rent in Breda waar ons team van enthousiaste medewerkers u graag op weg helpen.

Adres:

Konijnenberg 108
4825BE Breda
T: 076-5872550
F: 076-5715658
E: bo428@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (7 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW