Verhuisbus huren in Dordrecht?

 

Bent u op zoek naar een bestelbus of een verhuiswagen, omdat u al uw spullen veilig en snel wilt transporteren? Dan bent u bij Bo-rent in Dordrecht aan het goede adres! Wij bieden een ruime keuze aan bestelbussen, bakwagens en aanhangers tegen een zéér scherp verhuurtarief en 100% service!

De goedkoopste verhuisbus online huren

Bij Bo-rent kunt u de goedkoopste verhuisbus huren. U reserveert bijzonder snel uw tijdelijke vervoer via onze website of met behulp van onze App voor uw smartphone. Dit bespaart niet alleen tijd aan de balie, maar ook weet u zo zeker dat de auto die u wilt beschikbaar is. U vindt altijd de geschikte verhuiswagen of bestelbus in ons fraaie wagenpark.

Nadat u de bestelling voor de verhuisbus geplaatst heeft, zorgen wij dat deze klaarstaat op de door u aangegeven datum. Wilt u liever persoonlijk contact? Of heeft u nog vragen over het huren van een verhuisbus? Onze klantvriendelijke medewerkers staan graag telefonisch te woord. Net zo gemakkelijk kunt u persoonlijk terecht binnen de openingstijden van onze vestiging.

Verhuisbus huren in Dordrecht en omgeving

Onze vestiging in Dordrecht bevindt zich in het industriegebied West aan de Vierlinghstraat 60. Onze Bo-rent locatie is via de A16 vanuit de omgeving Zwijndrecht, Barendrecht of Moerdijk eveneens snel bereikbaar. 

Adres:

Vierlinghstraat 60
3316EL Dordrecht
T: 078-6170800
F: 078-6189793
E: bo446@bo-rent.nl
Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (6 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW