Verhuisbus huren in Drachten?

Snel en uiterst voordelig een verhuisbus huren doet u bij Bo-Rent in Drachten. Wij staan landelijk zeer goed bekend als de goedkoopste verhuurder van eersteklas huurauto's.
Daarnaast zijn wij met onze meer dan 65 vestigingen ook nog eens de grootste van Nederland. Wij laten u bijzonder graag kennis maken met onze optimale dienstverlening.

Huren van een verhuisbus: Zo werkt het

U zult ervaren dat een verhuisbus huren bij Bo-rent heel eenvoudig is. Zo werkt het…

Tijdens het online bestelproces kiest u de gewenste verhuisbus en de huurperiode. U kiest vervolgens de extra verhuisbenodigdheden zoals bijvoorbeeld verhuisdozen, pompwagen, steekwagen, of navigatiesysteem.

U geeft aan of u naast de standaard WA-verzekering op al onze auto’s, nog extra dekking wilt reserveren. Om risico’s te beperken kunt ook eenvoudig het risico verlagen of zelfs afkopen. U heeft ten alle tijde inzicht in de uiteindelijke prijs.

Na uw bestelling haalt u op de afgesproken dag uw verhuiswagen op. Enige wat u niet moet vergeten is het borgbedrag en uw eigen papieren.
U reserveert /huurt eveneens gemakkelijk een verhuisbus via onze smartphone app, telefonisch of u komt gewoon langs in onze vestiging Drachten.

Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen omtrent de verhuur van onze personenauto's, praktische bestelbussen, vrachtwagens en verhuisauto's.

Ook in Drachten voordeligste verhuisbus huren

Bo-rent autoverhuur is een begrip in Nederland als u de voordeligste verhuisbus wilt huren. In Drachten zijn wij de aangewezen partner voor verhuistransport. Ook als zakelijke klant kunt bij ons probleemloos voordelig een verhuisbus huren in Drachten (Smallingerland). Ons filiaal ligt op een uitstekend gelokaliseerde plek in bedrijventerrein de Haven aan de Loswal 14. We zijn zowel uit Drachten als vanuit de omgeving snel te bereiken. 

Adres:

Loswal 14
9206AH Drachten
T: 0512-540344
F: 0512-540306
E: bo411@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW