Verhuisbus huren in Venlo?

Bij Bo-rent in Venlo kunt u tegen een uiterst scherp tarief een verhuisbus huren. Wij bieden voor zowel particulieren als zakelijke klanten de vervoersoplossing voor uw verhuizing van goederen en inboedel. Bo-rent heeft voor elke klus de perfecte verhuisbus voor de laagste prijs. Service en prijskwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn niet voor niets al meer dan 35 jaar uw vertrouwde partner in autoverhuur.

In simpele stappen uw verhuisbus reserveren

U kunt in een paar simpele stappen uw verhuisbus reserveren bij Bo-rent.
Het enige wat u hoeft te doen is de reservering doorgeven via onze website, onze smartphone app of telefonisch bij onze vriendelijke Bo-rent medewerkers.

 

Nadat u de reservering heeft gemaakt kunt u op de afgesproken dag uw huurauto komen ophalen. Wij zorgen dat de verhuisbus voor u klaar staat op de door u aangegeven datum. Ons wagenpark verkeert in uitstekende staat van onderhoud en gaat alleen grondig schoongemaakt met uw mee.

 

Tevens kunt u zeer eenvoudig verhuisdekens, verhuisdozen, een traploper steekwagen en overige extra’s mee reserveren. Let op! Bo-rent heeft een aantrekkelijk kort en lang weekend tarief met per dag 200 km vrij rijden. Het is extra voordelig om een verhuisbus voor langere periode te reserveren. Onze medewerkers aan de balie staan voor u klaar en geven u graag het nodige advies als u nog vragen heeft.

Verhuisbus huren in Venlo en omgeving

U vindt onze vestiging van Bo-rent in Venlo aan de Zuidsingel 30 vlak achter het centraal station op zichtlocatie vanaf Rotonde Mariënhoven. Hier kunt u ons ruime aanbod van huurauto’s persoonlijk bekijken op het terrein van ons filiaal. 

Adres:

Zuidsingel 30
5912CM Venlo
T: 077-3517219
F: 077-3519705
E: bo487@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (6 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW