Verhuisbus huren in Zwolle?

Plannen om te verhuizen en wilt u een verhuisbus huren in Zwolle? Dan heeft Bo-rent professioneel verhuisvervoer voor u gereed staan. Wij hebben in Zwolle een uitgebreide keus aan auto’s in ons wagenpark. Wij zijn niet zomaar een verhuispartner. U huurt bij Bo-rent altijd een verhuisbus tegen de beste prijs en de beste service.

Altijd een Bo-rent in de buurt

Er is altijd wel een Bo-rent dichtbij uw eigen woonplaats waar u een verhuisbus, bestelwagen of vrachtwagen kunt huren. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij echt de grootste en voordeligste verhuurder van Nederland. Mede door 35 jaar ervaring in autoverhuur weten wij dat onze klanten veel waarde hechten heldere voorwaarden en goed onderhouden huurauto’s. Voor elke soort verhuizing heeft Bo-rent in Zwolle dus een geschikte verhuiswagen. 

Reserveren en ophalen

Uw verhuisbus kunt u heel eenvoudig reserveren en ophalen.

1-    U gaat naar ons bestelformulier op onze website of via onze smartphone app.
2-    U neemt telefonisch contact op met Bo-rent in Zwolle.
3-    U komt langs in ons filiaal en onze vriendelijke medewerkers helpen u verder.

U huurt u al een uiterst voordelige verhuisbus in Zwolle bij Bo-rent vanaf € 45,38 per dag en daarbij de eerste100 km vrij rijden per dag. Onze ruime Toyota Dyna (16m3) met handige hydraulische laadklep huurt u al voor € 96,80- per dag.

Verhuisbus huren in Zwolle en omgeving

U kunt vanuit de Flevopolder snel uw verhuisbus huren in Zwolle. Bo-rent is gevestigd aan Wilhelm Rontgenstraat 9 op bedrijventerrein Marslanden-Zuid. Dit terrein ligt ten zuidoosten van Zwolle direct op een zichtlocatie vanaf de N337. Of u nu vanuit de omgeving Heerde, Heino, Genemuiden of Ommen komt onze vestiging van Bo-rent is via de A50 en A28 snel te bereiken. 

Adres:

Wilhelm Rontgenstraat 9
8013NE Zwolle
T: 038-4658225
F: 038-4658375
E: bo416@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (7 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW