Busje huren Tilburg

Een busje huren in Tilburg doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens en huurt u deze voor een goede prijs en tegen de beste voorwaarden. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 filialen door het land zijn wij al jaren uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Bij Bo-rent bent u dan ook aan het juiste adres om een bus te huren in Tilburg!

Verschillende busjes om te huren in Tilburg

Bij Bo-rent autoverhuur vindt u een uitgebreid wagenpark met een gevarieerd aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens die u kunt huren in Tilburg. Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelbus of een ruime verhuiswagen, bij Bo-rent autoverhuur vindt u een geschikte bus voor uw klus. Weet u nog niet welke bus u het beste kunt huren in Tilburg? Dan helpen onze medewerkers u graag met een gepast advies!

Bestelbus huren in Tilburg

Kiest u voor een compacte Mercedes-Benz Citan, een handige Toyota PROACE of toch voor een ruime Iveco Daily? Bij Bo-rent heeft u meer dan voldoende keuze. Onze bestelbusjes hebben een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³, waardoor u voor elke klus wel een juiste bestelbus vindt. Kijk zelf in ons wagenpark welke bestelbus u wilt huren in Tilburg en reserveer deze direct met onze online reservering!

Grote verhuiswagen huren in Tilburg

Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent ook een ruime verhuiswagen huren in Tilburg. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep, waardoor u het zware tilwerk niet zelf hoeft uit te voeren. Wilt u daarnaast ook met zekerheid de kleinste meubelen veilig kunnen vervoeren? Kies dan voor onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Dankzij de handige punt meubelbak op deze verhuiswagen kunt u zelfs de kleinste meubelen veilig overbrengen.

Ervaar de kwaliteit van Bo-rent

Bij Bo-rent staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Wij zorgen er dan ook voor dat u te allen tijde een veilige bus kunt huren in Tilburg. Al onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd aan de hand van onze strenge kwaliteitseisen. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst op eventuele defecten of reparaties. Zo houden wij niet alleen onze voertuigen zo goed als nieuw, maar zorgen wij er ook voor dat u een veilige en betrouwbare bus kunt huren in Tilburg.
 
Komt u toch onverwachts stil te staan met pech? Neem dan direct contact op met Bo-rent autoverhuur in Tilburg. Onze medewerkers zullen er dan voor zorgen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook dat is onderdeel van de service die u mag verwachten bij het huren van een bus in Tilburg.

Vandaag nog een busje huren in Tilburg?

Wilt u zo snel mogelijk een bus kunnen huren in Tilburg? Dan kunt u bij Bo-rent gebruikmaken van onze online reservering. Met een online reservering kunt u in slechts enkele klikken uw bestelbus of verhuiswagen reserveren. Na voltooiing van uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en zullen wij ervoor zorgen dat uw bestelbus of verhuiswagen op de afgesproken datum voor u klaarstaat.
 
Ook retourneren doet u bij Bo-rent autoverhuur met het grootste gemak. Parkeer uw bus op onze parkeerplaats en lever de sleutels weer in bij de balie. Na afhandeling van de eindnota zullen wij ervoor zorgen dat uw huurvoertuig weer wordt klaargemaakt voor de volgende klant.
 
Bent u pas na sluitingstijd terug? Geen probleem! U kunt uw bus namelijk ook na sluitingstijd nog inleveren. U kunt de sleutels dan inleveren in de daarvoor bestemde dropbox. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Tilburg bij Bo-rent autoverhuur

Bij Bo-rent autoverhuur kunt u met een gerust hart een verhuiswagen of bestelbus huren in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij al geruime tijd uw vertrouwde adres voor het huren van busjes in Tilburg. U vindt Bo-rent autoverhuur in Tilburg op de Aphroditestraat 8 én op de Ringbaan Oost 146. Er is dus altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt.
 
Een busje huren in Tilburg? Met Bo-rent autoverhuur komt u verder!